Víťazom Trojkráľového turnaja Pružinec z Prievidze

  • Šport / Ostatné športy
  • 10. februára 2010, 10:10
  • Autor:Š. Gregorička

TREBATICE – Trojkráľový turnaj v mariáši napísal v Trebaticiach už svoju desiatu kapitolu. Organizátori privítali 57 kartárov, prevažne z nášho regiónu, no nechýbali ani extraligoví hráči z Martina, Trenčína, Hlohovca a ďalších klubov.

V päťkolovej súťaži išla najlepšie karta Vladimírovi Pružincovi z Prievidze, ktorý vyhral všetkých päť kôl a na svojom konte mal 25 bodov.
„V Trebaticiach som po prvý raz. Prekvapila ma kvalitná účasť i hodnotné ceny. O mojom prvenstve rozhodlo jedno kolo, v ktorom som vyhral vyše osem eur. V mariáši nehrám za žiadne družstvo, preto je prvenstvo o to cennejšie," povedal nám po turnaji V. Pružinec. Rovnaký počet bodov ako on mal aj druhý Jaroslav Glasnák z Veľkého Orvišťa: „Dnes mi išla karta, a tak som s druhým miestom spokojný."
O jeho druhej priečke rozhodla menšia suma vyhraných peňazí. Rovnaká situácia nastala aj pri určení poradia na treťom až piatom mieste. Z trojice 23-bodových na tom bol finančne najlepšie 77-ročný Piešťanec Vojtech Bublavý. Štvrtý skončil Dušan Mitana z Hornej Poruby a piaty Peter Baláž z Hubiny. Najlepšie z domácich Trebatičanov skončil Marián Moravčík, ktorému patrila desiata priečka.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava