V derby úspešnejší treťolisgista

  • Šport / Futbal
  • 10. februára 2010, 10:47
  • Autor:(šg)/R. Zelenay

PIEŠŤANY – V rámci zimnej prípravy odohrali v sobotu niektoré mužstvá z nášho regiónu prípravné zápasy.

Na umelej tráve v Piešťanoch najskôr vyhrali Trebatice nad Radošinou 6:1, potom v susedskom derby PFK Piešťany nad OTJ Moravany 1:0.
V súboji mužstiev piatej ligy boli od začiatku lepší Trebatičania, ktorí vďaka dvom gólom Kurinca a jedným Horváta a Muchu viedli už do prestávky 4:0. Po prestávke prikrášlil víťazstvo dvoma gólmi Koprna. Zostava OFK: Jankech – Palkech, Hečko, Mucha, Horanský, Zemko, Koprna, Hesko, Talajka, Kurinec, Horvát (Bondra, Macháč, Seitler).
Popoludní videli diváci za mrazivého počasia bojovné a vyrovnané stretnutie. Do prestávky mali viac šancí druholigisti z Moravian, ale napokon o osude zápasu rozhodla premenená šanca domáceho Kukuča v druhom polčase, ktorý sa už hral pod reflektormi. Základné zostavy oboch mužstiev – PFK: Mir. Krajčovič – Doktor, Kardoš, Verchola, Mar. Krajčovič, Vyskoč, Filip, Bernát, Kukuč, Rožník, Gvozdenovič. OTJ: Gábriš – Glos, Otočka, Piovarči, P. Kotula,
Moravčík, Hambálek, Kirka, Gligič, Adamovič, Mitošinka. Striedali – z PFK: Greguš, Orviský, Bábsky, Gajarský a Sýkora, z OTJ: Mikuláš, Šiška, Benko, Chebeň, Jančovič a M. Kotula. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava