Polovičný bodový zisk hokejistov ŠHK

  • Hokej / Šport
  • 10. februára 2010, 11:10
  • Autor:Jaroslav Vrábel

PIEŠŤANY – Základná časť prvej hokejovej ligy finišuje. Hráči ŠHK 37 Piešťany mali v závere týždňa dvakrát výhodu domáceho ľadu, no zdolali len Trebišov 7:3, kým v nedeľu podľahli Topoľčanom 2:3.


Líder súťaže sa po dvoch týždňoch predstavil na domácom ľade a v jeho zostave sa objavili nové mená – Krčula a Vrána. Po bezgólovej prvej tretine zápasu s Trebišovom mali v druhej bleskový štart, keď už v 17. sekunde načal hostí kapitán ŠHK 37 Richard Filip.
Ďalšie góly padli až v druhej polovici zápasu, keď skórovali Baran a Pupák a vedenie o štyri góly zabezpečil 33. min v presilovke Filip. V závere druhej časti sa dočkali aj hostia. V tretej tretine domáci bavili divákov peknými akciami a ich góly dali Rosa, Učeň a Chrenko. Tretiny: 0:0, 4:1, 3:1.
Úvodná tretina zápasu s Topoľčanmi patrila jednoznačne domácim, ale tí z 19 striel využili na gól iba jednu, keď sa v 11. min presadil Rybárik. V druhej časti dali obe mužstvá po góle – z domácich skóroval v 38. min Chylo. V tretej tretine však hostia dvakrát prekonali Kuba a odviezli si z Piešťan tri body. Tretiny: 1:0,
1:1, 0:2. Zostava ŠHK 37 Piešťany: Kubo – Filip, Bučka, Krčula, Škápik, A. Kolník, Vrána, Kalafut, Grman – Konečný, Baran, Mikušovič – Chylo, R. Kolník, Pupák – Mucha, Učeň, Uhrík, – Rosa, Blaško, Rybárik.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín