Hokejisti natiahli víťaznú sériu na osem zápasov

  • Hokej / Šport
  • 10. februára 2010, 10:19
  • Autor:J. Vrábel

PIEŠŤANY/TRNAVA – Prvoligoví hokejisti ŠHK 37 Piešťany sú už sedem kôl pred skončením základnej časti jej istým víťazom. Rozhodlo o tom ich domáce víťazstvo nad MšHK Prievidza 2:1.

Svoju suverenitu potvrdili v piatok v Trnave, kde zdolali miestnych Gladiátorov 5:4 po samostatných nájazdoch.
Úvodná časť zápasu s Prievidzou nepripomínala súboj lídra s posledným mužstvom. Domáci viedli už od 4. min gólom Rybá-rika. Druhú tretinu začali domáci tlakom, ale hostí podržal brankár. V 35. min však tečoval strelu Barona do bránky Chrenko – 2:0. Hostia síce o minútu znížili na 1:2, ale domáci si víťazstvo udržali.
V piatok sa hral v Trnave vyrovnaný hokej. V 18. min poslal hostí do vedenia Pupák, ale o minútu domáci vyrovnali a po dvoch tretinách dokonca vyhrávali 4:1. Piešťanci však v tretej tretine v priebehu piatich minút po dvoch góloch Mikušoviča a jednom Konečného vyrovnali.
V predĺžení gól nepadol a v samostatných nájazdoch bol úspešný iba hosťujúci Baran. Piešťanci natiahli víťaznú sériu na osem zápasov. Zostava ŠHK 37: Kubo (41. Fumač) – Filip, Bučka, Grman, Škápik, A. Kolník, Baron, Kalafut, Blaško – Konečný, Baran, Chrenko – Chylo, R. Kolník, Mucha – Uhrík, Peško, Pupák – Mikušovič, Učeň, Rybárik.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav