ČIERNA KRONIKA: Fujavica prevrátila auto

  • Spravodajstvo
  • 9. februára 2010, 10:57
  • Autor:VD/HaZZ

PIEŠŤANY – Za Sokolovcami v smere na Jalšové sa počas fujavice v minulú stredu zviezlo do priekopy osobné auto Škoda Felicia s dvomi ľuďmi. Automobil dostali späť na cestu piešťanskí hasiči. Pri nehode, ktorá sa stala okolo pol jedenástej dopoludnia, sa nik nezranil.

■ Nepriaznivé počasie sa podpísalo aj pod dopravnú nehodu v Drahovciach. V stredu večer sa na štátnej ceste prevrátilo osobné auto so štyrmi ľuďmi na strechu. Aj táto nehoda sa zaobišla bez zranení. Hasiči auto prevrátili na kolesá a vytiahli ho na cestu.
■ Vo štvrtok 4. februára v noci zavolali hasičov na Ulicu M. Bela v Piešťanoch. Na parkovisku tam malo horieť osobné auto. Ukázalo sa, že išlo iba o planý poplach.
■ Medzi Nižnou a Chtelnicou narazilo v piatok ráno do stromu auto Škoda Octavia Combi. V havarovanom vozidle, ktoré skončilo mimo cesty, bola jedna zranená osoba. Postarali sa o ňu záchranári. Hasiči tu vykonali protipožiarne opatrenia a skontrolovali, či z vozidla neunikajú škodliviny.
Viac správ z praxe hasičského zboru sa dozviete v sekcii online denníka Čierna kronika.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina