Príďte sa pošmýkať do Piešťan

  • Spravodajstvo
  • 22. januára 2010, 11:28
  • Autor:online redakcia

PIEŠŤANY – Už niekoľko dní si Piešťanci radšej ráno rozmrazujú svoje autá, než by sa mali vybrať do práce pešo. Cesty sú totiž o niečo bezpečnejšie, ako chodníky, na takmer celom území mesta.

Prejsť od bývalej Tesly pešo až do centra nášho kúpeľného mesta napríklad cez Vrbovskú ulicu, chce nielen dobré protišmykové topánky, ale aj  fyzickú kondíciu.  Chodníky tu posypali len tri súkromné spoločnosti, bez ľadu sú miesta pred rodinnými domami. Aj vjazd a výjazd do podchodu pod železnicu, ktorý sa nachádza na pozemku slovenských železníc je nebezpečný. Opatrní sú aj návštevníci centra.


Ponáhľať sa okolo vojenského kúpeľného zariadenia na Teplickej ulici, či po starom trhovisku neodporúčame. Pre vodičov sú v súčasnosti najväčšími nepriateľmi cyklisti, ktorí ak sa nechcú dostať na šmykľavú krajnicu, musia jazdiť bližšie k stredu vozovky. Mnohí riskujú nielen zrážku s autami, ale aj pád, pretože používajú cestné bicykle s úzkymi kolesami, aj vydranými plášťami, ktoré by v tomto období mali nechať radšej doma v garáži.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín