Adoptujte si zvieratko z útulku

  • Spravodajstvo
  • 16. januára 2010, 09:26
  • Autor:online redakcia

PIEŠŤANY – Do piešťanského útulku, žiaľ, neustále pribúdajú nové prírastky. Pracovníci Slobody zvierat zaznamenali hlavne po sviatkoch nárast čistokrvných psíkov. Predstavujeme vám niekoľkých chlpáčov, ktorí čakajú na novú rodinu.

Ak máte o niektorého záujem, zavolajte do útulku Slobody zvierat, Priemyselná 12a – 0903/ 207 306, 0911/333 349, 0911/179 113, www.utulok-piestany.sk.
MENO: DEBY
RASA: kríženec kokra
POPIS: Ročnú sterilizovanú fenku našli na Nálepkovej ulici aj so šteniatkom, ktoré už našlo domov. Je to milé a vďačné stvorenie.
MENO: TEREZKA
RASA: kríženec
POPIS: Drobná 4-mesačná fenka sa ponevierala po Čkalovovej ulici. Mala ružový obojok. Je trochu bojazlivá.
MENO: ZENA
RASA: kríženec
POPIS: Trojmesačnú dohryzenú fenku našli opustenú pod mostom. Je prítulná a hravá. Veľmi rada šantí po dvore. Rany sa jej rýchlo liečia, pretože neboli, našťastie, veľmi vážne.
MENO: FLEČER
RASA: kríženec
POPIS: Milého a prítulného štvorročného psíka našli spolu s Adinou. Mal farebný obojok. Psík je kastrovaný.
MENO: ADINA
RASA: maďarská vyžla
POPIS: Nádhernú a prítulnú dvojročnú fenku našli spolu s Flečerom. Tvoria nerozlučnú dvojicu. Adina všetkých rada s nadšením a štekotom v útulku víta. Je sterilizovaná.
MENO: MELA
RASA: kríženec poľovníckeho psa
POPIS: Silvestrovské oslavy neboli príjemné pre dvojročnú sterilizovanú fenku. Na pár dní počas sviatkov ju síce prichýlili v jednej dobrej rodine, ale musela ísť do útulku. Je prítulná, no trošku sa bojí ľudí.
MENO: KYRA
RASA: nemecký ovčiak
POPIS: Doráňanú štvorročnú fenku našli v kontajneri na Mojmírovej ulici zviazanú so sečnými ranami na hlave a krku. Mala veľké šťastie, že ju tam objavili dobrí ľudia, ináč by zomierala veľmi kruto. Kto sa jej chcel zbaviť takto nehumánne, sa asi nedozvieme. Je veľmi milá a prítulná.
MENO: TIZIAN
RASA: kríženec bradáča
POPIS: Päťmesačné veselé a šikovné šteniatko priviezla do útulku polícia. Tizian je veľmi bystrý psík a temperamentný, vhodný do rodiny. Vyžaduje si spoločnosť ľudí, čo dáva najavo hlasným štekotom. Je to malý čertík.
MENO: AUTOS
RASA: kríženec
POPIS: Dvojročného kastrovaného psíka našli na Jánošíkovej ulici, kde naskočil do auta jednej panej. Pod krkom má bielu náprsenku. Bol bojazlivý, po čase sa však z neho vykľul jašo, ktorý musí byť všade. Potrebuje väčší výbeh, pretože je veľmi temperamentný. Je ideálny pre športovo založenú rodinu.
MENO: LEXAN
RASA: kríženec
POPIS: Pokojného, no smutného trojročného psíka našli pracovníci útulku v nonstop koterci, kam ho doviezla polícia.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava