Mŕtvy v kríkoch

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 14. januára 2010, 08:47
  • Autor:

PIEŠŤANY – Na 1. sviatok vianočný našiel obyvateľ Piešťan ležať v kríkoch pri OD Kaufland neznámeho muža. Túto skutočnosť nahlásil na mestskej polícii. Po príchode hliadky ich čakal a ukázal miesto, kde sa muž nachádza.

Príslušníci zistili, že chlap už nejaví známky života. Ďalšie vyšetrovanie prípadu prevzali pracovníci Obvodného oddelenia policajného zboru v Piešťanoch. Zosnulý R. B. (1970) pochádzal z obce Ostrov.
Bavili sa lámaním stromčekov
Mestská polícia dostala 26. decembra oznam, že na Sládkovičovej ulici skupinka mládežníkov zlomila stromček. Troch mužov a jednu ženu zaistila hliadka mestskej polície na Záhradnej ulici. Skupinka zodpovedala popisu oznamovateľa. Dvaja z nich povedali policajtom, že stromček zlomil B.B. (1987) z Piešťan. Vec doriešia policajti v správnom konaní.
Živý pes skončil v smetiach!
Hliadka mestskej polície cez víkend pred Vianocami dostala oznam, že do kontajnera na smeti na Mojmírovej ulici niekto hodil živého psa, zviazaného a zabaleného vo vreci.
Keď policajti dorazili na miesto, pri nádobe ich čakali dvaja obyvatelia ulice, ktorí potvrdili, že psíka našiel v kon-tajneri muž, ktorý vyhadzoval smeti. Vytiahol ho z vreca, rozviazal a odišiel. Policajti nájdené zviera odviezli do útulku. (MsP/red)
Nemeckého ovčiaka sa majiteľ chcel zbaviť brutálnym spôsobom. Vyhodil ho do kontajnera.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina