Pozrite sa: Pri Auparku zapadla dodávka!

  • Spravodajstvo
  • 8. januára 2010, 08:47
  • Autor:online redakcia

PIEŠŤANY – Husto padajúci sneh už od skorých ranných hodín zakrýva cesty a chodníky v Piešťanoch. Pracovníci Služieb mesta tvrdia, že sa tiež pustili do odhŕňania a posýpania ciest. Pri Auparku však zapadla na kruhovom objazde dodávka…

Reportéri online denníka boli počas piatkového rána svedkami niekoľkých kolíznych situácií. Mesto totiž zapadlo snehom a cesty boli len veľmi ťažko zjazdné. Hoci podľa vyjadrenia riaditeľa Služieb mesta Piešťany Ernesta Jančinu, situáciu v Piešťanoch neustále sledovali. „Podľa potreby budeme odhŕňať sneh. V súčasnosti naši pracovníci čistia chodníky a v meste máme aj posýpacie a odhŕňacie vozidlá,“ povedal krátko po ôsmej ráno. „Zvýšenú pozornosť teraz venujeme novému kruhovému objazdu na Radlinského ulici, ten posýpame takmer neustále, keďže sa tu stalo niekoľko kolízií počas zimy,“ doplnil E. Jančina.


Na neupravenom kruhovom objazde pri Auparku pritom vznikla veľmi nepríjemná situácia pre vodiča modrej dodávky, ktorý zapadol do snehového záveja. Nielen na tomto úseku museli byť vodiči veľmi opatrní. Cestárom totiž zrejme pomôže len oteplenie, ktoré má prísť v noci na sobotu.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín