Pozrite sa: Príprava vianočného kapra

  • Spravodajstvo
  • 21. decembra 2009, 13:08
  • Autor:J. Heler/online redakcia

AKTUALIZOVANÉ
PIEŠŤANY – Pripraviť vianočného kapra nie je taký veľký problém. Nie každý však vie, že kapor sa dá aj vykostiť. O jednoduchosti postupu vás však presvedčia členovia z detského rybárskeho krúžku.

Viac o recepte a príprave tejto štedrovečernej pochúťky vám povedia a hlavne predvedú členovia Detského rybárskeho krúžku, ktorý pôsobí pri ZŠ vo Veľkých Kostoľanoch.
Vianočná klasika – vyprážaný kapor
Prísady: naporciovaný kapor, mlieko, soľ, múka, vajcia, strúhanka
Postup: Naporciované mäso na polovičné podkovičky dáme približne na hodinu do mlieka. Kapra potom omyjeme, nasolíme a obalíme v klasickom trojobale (múka, vyšľahané vajíčko, stráhanka) a pražíme na rozpálenom oleji. Podávame so zemiakovým šalátom.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava