Sezóna na Bezovci už odštartovala

  • Spravodajstvo
  • 18. decembra 2009, 11:25
  • Autor:online redakcia

AKTUALIZOVANÉ
PIEŠŤANY – Dobrá správa pre milovníkov zimných športov! Lyžiarske stredisko Bezovec neďaleko Piešťan tento víkend začína s prevádzkou. Podmienky na lyžovanie boli dnes veľmi dobré.

Na Bezovci je v súčasnosti 40 cm umelého snehu, teplota mínus deväť a premáva tu 300- metrový lyžiarsky vlek. Lyžuje sa už od pol deviatej ráno.  Výhodou bezoveckého strediska je nielen technický sneh, ale aj služby ako občerstvenie, či požičovňa lyžiarskych potrieb. Oproti minulosti ponúkajú aj niektoré novinky. Piešťanskému týždňu o nich porozprával Rastislav Martančík zo Ski Bezovec.
Aké zmeny ste pripravili pre návštevníkov?
V prvom rade sme oproti minulému roku zlacnili skipasy. Dokúpili sme tiež zasnežovacie stožiare  a skvalitnili technické podmienky.
Viac si prečítate v budúcom vydaní Piešťanského týždňa.

Podeľte sa o svoje "výkony" s ostatnými. Posielajte svoje lyžiarske fotografie a videá do redakcií Piešťanského týždňa a online denníka. Horúca linka 0917 575 127, e-mail: vasimiocami(at)piestanskytyzden.sk, redakcia(at)piestanskytyzden.sk

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava