Online denník s rekordnou sledovanosťou

  • Spravodajstvo
  • 3. decembra 2009, 11:50
  • Autor:online redakcia

PIEŠŤANY – Internetová stránka Piešťanského týždňa počas minulého mesiaca prešla niekoľkými zmenami. V prvých novembrových dňoch sme spustili internetový online denník, kde prinášame denne aktuálne spravodajstvo, video reportáže a fotogalérie.

Jedenásty mesiac bol i preto z pohľadu návštevnosti webu rekordný, za čo ďakujeme vám – našim čitateľom. Počas tridsiatich dní sme zaznamenali viac ako 22 000 prístupov a stránku si pozrelo desaťtisíc ľudí. Najviac vás zaujala informácia o spustení Piešťanského denníka, ale napríklad aj blogy Petra "Punta" Remiša a téma nežnej revolúcie v roku 89. V prvej polovici mesiaca boli najsledovanejšími správami priebeh a výsledky volieb do VÚC.
Po 15. novembri najviac zaujala správa o mužovi, ktorý sa pri autobusovej stanici pokúsil o samovraždu, informácie o prácach na Auparku a spustenie nového Rádia Piešťany. Do prvej desiatky najčítanejších príspevkov sa dostal aj pripravovaný projekt rekreačného komplexu na Sĺňave a program prvej adventnej nedele.
Piešťanský denník si čítajú aj vo svete, zaznamenali sme prístupy zo Švajčiarska, Kanady, ale aj Španielska, Kuvajtu a Hong Kongu.
Dianie v Piešťanoch už stabilne sledujeme i objektívom redakčnej kamery. Úryvok z koncertu skupiny Teskohippies, či víťazná jazda v kategórii mužov počas Memoriálu Ondreja Nepelu, ale aj video zachytávajúce atmosféru piešťanského trhoviska dostali od čitateľov online denníka päť hviezdičiek.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj