OTRASNÉ: Strelil si do hlavy na tejto lavičke!

  • Spravodajstvo
  • 27. novembra 2009, 00:11
  • Autor:A. Drahovská/online redakcia

AKTUALIZOVANÉ
PIEŠŤANY – Skončiť so životom sa rozhodol v stredu o ôsmej večer 49-ročný muž z Piešťan. Za miesto odchodu z tohto sveta si vybral lavičku pri fontáne pred autobusovou stanicou. Podľa posledných informácií si zrejme priložil pištoľ k hlave.

Po výstrele sa zviezol na zem, kde ho o pár sekúnd nato našiel okoloidúci Piešťanec, ktorý išiel odprevadiť priateľku na autobus. „Výstrel som nepočul, ale zbadal som, že pod lavičkou leží chlap, má v ruke zbraň a z hlavy mu vyteká pramienok krvi,“ hovorí  svedok hroznej udalosti. „Hneď som mu priložil prst na tepnu, aby som zistil, či žije.“
Muž ešte dýchal. O pár minút dorazila záchranka, ktorú zavolal majiteľ jednej z prevádzok na Staničnej ulici. Podľa svedka mal samovrah prestrelené líce, preto sa mohlo stať, že guľka nezasiahla mozog a zranenie tak nebolo smrteľné. Bývalý vojak, ktorý mal svoju zbraň  riadne prihlásenú, vraj často navštevoval blízku herňu. Motívom jeho činu podľa dohadov niektorých ľudí z jeho okolia mohol byť aj rozchod s priateľkou.
Reportéri Piešťanského týždňa a online denníka požiadali o informácie aj hovorcu polície v Trnavskom kraji Ľuboša Homolu. "Polícia v stredu krátko po 20 hodine prijala oznámenie o postrelenom 49 – ročnom mužovi z Piešťan. Náhodný svedok ho našiel ležať na chodníku na Staničnej ulici v Piešťanoch a ihneď privolal rýchlu zdravotnícku pomoc a políciu. Muž mal rozsiahle strelné poranenie hlavy. Záchranári ho previezli do nemocnice. Na mieste sme vykonali obhliadku a zaistili sme strelnú zbraň, ktorú mal muž v legálnej držbe. Vo veci sme začali vyšetrovanie pre prečin ublíženia na zdraví," uviedol hovorca.   
Zraneného muža, ktorý vraj mal čistý priestrel čeľuste, dnes ráno previezli z piešťanského "ára" do nemocnice v bratislavskom Ružinove, kde sa podrobí operácii , pretože má rozdrvené kosti v ústach. Ako nám povedal náš informátor, muž o tomto skutku rozprával už dlhšie. Mal vraj psychické a finančné problémy.
Ak viete ďalšie podrobnosti o prípade, napíšte do online denníka na adresu vasimiocami@piestanskytyzden.sk.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav