Svietiace tekvice vystriedali adventné vence

  • Spravodajstvo
  • 23. novembra 2009, 09:56
  • Autor:ms

VESELÉ – Súťaž o najoriginálnejšiu tekvicu rodičov a detí materskej školy, ktorá bola zavŕšením akcie Pochodu svetiel po obci vystriedali Vianočné trhy, ktoré sa uskutočnili túto sobotu v Materskej škole Veselé.

Výrobkov v duchu Vianoc bolo aj vďaka šikovným rodičom a kreatívnemu kolektívu materskej školy neúrekom. Stoly sa prehýbali pod adventnými svietnikmi, stromčekmi, zvončekmi  i sladkými vianočnými dobrotami. Škôlkári ukazovali rodičom svoje diela a opisovali tvorivé techniky, ktorými ich vyrábali. „ Zaujali nás vianočné minidarčeky pre blízkych z dielne detí,“ odpovedali kupujúci na otázku, čo sa im najviac páčilo.
Ľudí, ktorých už chytila predvianočná nálada, neodradilo ani to, ako sa rýchlo zotmelo, ani chladné počasie,  do škôlky ich lákala vianočná hudba a vôňa škorice. „Deti sa už tešia na Vianoce a predvianočné trhy boli dobrým začiatkom blížiaceho sa adventu, ktorý bude v našej materskej škole pokračovať vianočným vystúpením, posedením pre rodičov, návštevou Mikuláša a čertice,  samozrejme  aj štedrou večerou – obedom,“ vyjadrila sa riaditeľka Martina Schmidová.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava