Z ČIERNEJ KRONIKY: Mladíkovi vybil zuby

  • Spravodajstvo
  • 11. novembra 2009, 08:58
  • Autor:msp

PIEŠŤANY – Z trestného činu výtržníctva polícia obvinila iba 19-ročného mladíka z Vrbového. Počas leta na diskotéke v Chtelnici napadol o rok mladšieho muža z Dobrej Vody.

Udieral ho do tváre a spôsobil mu zlomeninu sánky, tržnú ranu sliznice a vybil mu viacero zubov. Napadnutý mladík sa zo zranení liečil viac ako šesť týždňov. Obvinenému hrozí väzenie na štyri až desať rokov.
Ukradol zaváraniny aj stan
Piešťanskí policajti vypátrali a obvinili z prečinu porušovania domovej slobody a krádeže 34-ročného muža z Piešťan. Začiatkom júla sa v neskorých nočných hodinách vlámal do pivnice na Ul. A. Hlinku. Ukradol z nej tenisky, dámske čižmy, detské zimné topánky či stan. Vzal aj súčiastky na auto značky Lada – prevodovku, stierače, náradie, zimné pneumatiky a nepohrdol ani dvadsať-litrovou plechovou bandaskou, dvadsiatimi pohármi zaváranín a čistiacimi prostriedkami. Majiteľovi pivnice, 39-ročnému Piešťancovi, spôsobil škodu vo výške 575 €. V prípade dokázania viny môže ísť zlodej do väzenia až na dva roky.
Spadol do potoka
Mestskú políciu v stredu 4. novembra večer zavolal muž, ktorý pri prechádzaní Pažickým mostom zbadal niekoho ležať v potoku Dubová. Okamžite zareagoval a ležiaceho z vody vytiahol. Policajti zistili, že do potoka spadol S. V. (1960) z Piešťan. Bol opitý, zranený a javil známky podchladenia, preto zavolali záchranku. Tá muža previezla do nemocnice.
Agresívny pacient
Príslušníci MsP zasahovali v sobotu 7. novembra v nemocnici. Piešťancovi R. K. (1984) prišlo nevoľno na Teplickej ulici a záchranka ho odviezla do nemocnice. Už pri prevoze sa k zdravotníkom správal agresívne a používal vulgárne slová. Pokračoval v tom aj v nemocnici a počas ošetrovania sa pokúšal utiecť. Policajti mu naparili pokutu, ktorú zaplatil.
Viac príbehov z policajnej praxe nájdete v sekcii online denníka Čierna kronika.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava