Rybáriková napriek prehrám spokojná

  • Šport / Tenis
  • 11. novembra 2009, 12:31
  • Autor:Š. Gregorička

PIEŠTANY – Tenisti TK Kúpele Piešťany – Magdaléna Rybáriková a Lukáš Lacko – sa minulý týždeň predstavili na významných medzinárodných turnajoch.Rybáriková si zahrala na turnaji šampiónok na indonézskom ostrove Bali.

Hral tam tucet tenistiek, ktoré vyhrali v priebehu sezóny aspoň jeden turnaj hlavného okruhu WTA Tour a neštartovali na turnaji majsteriek v Dauhe. Rybáriková mala veľmi ťažkú skupinu. Najskôr podľahla turnajovej jednotke, Francúzke Bartoliovej, 4:6, 4:6, a potom nestačila na Izraelčanku Peerovú, ktorá ju zdolala 6:1, 7:6. Napriek prehrám bola iste spokojná, veď na tento prestížny turnaj sa dostala na poslednú chvíľu a do rebríčka jej pribudlo 70 bodov.

V Ázii bodoval aj Lacko. Ten sa po prvenstve v Soule presunul do Čun Čeonu. V dvojhre ako turnajová trojka vyhral nad Slovákom Martinom Kližanom 6:2, 6:1, ale v druhom kole prehral s Holanďanom Sijstingom 4:6, 6:2, 4:6. Vo štvorhre spolu s Kližanom dali česko-austrálskemu páru Lojda, Matoševič dvoch „kanárov", no vo štvrťfinále zostali na raketách najvyššie nasadených bratov Ratiwatanovcov z Thajska, po setoch 1:6, 2:6.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín