Zhorelo BMW pri Kruhovke aj v Trnave

  • Spravodajstvo
  • 30. októbra 2009, 10:19
  • Autor:vd/HaZZ/red

Aktualizované
PIEŠŤANY/ TRNAVA – Pri nákupnom stredisku Kruhovka na Vážskej ulici dnes v noci zhorelo zánovné osobné auto značky BMW, ku ktorému sa zatiaľ nepriznal žiaden majiteľ.

„K požiaru nás zavolali o 1.52 h z operačného strediska.  Auto už bolo celé v plameňoch, pri hasení sme použili vysokotlaký prúd vody, aj tak sa nám ho nepodarilo zachrániť,“ informoval nás operačný dôstojník HaZZ v Piešťanoch. Na miesto udalosti sa dostavili hliadky mestskej aj štátnej polície. 
BMW bolo požiarom natoľko poškodené, že sa príslušníkom nepodarilo vypátrať rok výroby, preto nebolo možné odhadnúť predbežnú škodu na vozidle.  Vrak zhoreného auta bol na mieste ešte dnes ráno. „Na tomto aute sa už asi nik nepovozí,“ zneli slová náhodného okoloidúceho. "
Požiarom boli poškodené sklené výplne dverí a výkladu obchodu v tesnej blízkosti požiaru. Požiarom vznikla škoda vo výške 3 600 € a uchránené hodnoty boli vyčíslené na 6 600 €. Príčina vzniku požiar je v štádiu vyšetrovania," uviedol hovorca krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave Ivan Peťko. 
Pol hodinu pred požiarom v Piešťanoch hasili BMW-čko aj trnavskí hasiči. Podľa I. Peťka bol v piatok 30. októbra 01:30 hod. na operačné stredisko v Trnave  ohlásený požiar osobného motorového vozidla v plameňoch na ul. gen. Goliana v Trnave.
Na miesto požiaru vyrazilo  šesť príslušníkov HaZZ na dvoch vozidlách hasičskej záchrannej služby. Po príchode na miesto udalosti zistili, že horia dve autá. „Úplne v plameňoch bol automobil BMW 735, evidenčného čísla z okresu Trnava. Za ním stojacemu vozidlu Suzuki Sx4 z okresu Hlohovec, horela predná časť a tretie vozidlo Suzuki Swift s trnavským evidenčným číslom bolo poškodené sálavým teplom z požiaru,“ dopĺňa hovorca KR HaZZ.  
    

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav