Lednické Rovne – PFK Piešťany 0:3 (0:1)

  • Šport / Futbal
  • 22. októbra 2009, 12:08
  • Autor:Jaroslav Valo

PIEŠŤANY/LEDNICKÉ ROVNE – Na ihrisku posledného mužstva tabuľky si hostia vytvárali od úvodných minút jednu šancu za druhou. Tie prvé spálili Sýkora, Filip, Krajčovič a dvakrát Vyskoč. vič, ktorý zneškodnil dve prudké strely.

Na druhej strane sa po ojedinelých útokoch domácich zaskvel Miro Krajčo V 37. min vybojoval loptu Filip, prihral Kukučovi, jeho strelu ešte brankár vyrazil, no Vyskoč dal do prázdnej bránky vedúci gól hostí. V 59. min obišiel Vyskoč brankára, namiesto strely do prázdnej bránky však volil prihrávku na obsadeného Kukuča. V 66. min napálil úplne voľný Kardoš len do brankára a odrazenú loptu poslal Vyskoč do žrde. V 68. min hlavičkoval Verchola tiež len do do rúk brankára.
V 81. min trafil Vyskoč brvno a dorážku Žambu bravúrne chytil brankár. O minútu neskôr unikol Vyskoč, jeho strelu brankár vyrazil pred dobiehajúceho Kukuča, ktorý dal druhý gól PFK. V 84. min rozohral Filip priamy kop na Doktora, toho obranca fauloval a z nariadenej jedenástky uzavrel Bernát skóre zápasu na 0:3 pre PFK. V závere ešte brankár domácich vyrazil gólovú strelu Mišenčíka a priamy kop Filipa vytlačil na žrď. Zostava PFK: Mir. Krajčovič – Doktor, Kardoš, Bernát, Mar. Krajčovič, Jánošík (46. Verchola), Žamba, Vyskoč, Filip, Kukuč (82. Mišenčík), Sýkora (54. Gajarský)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava