Centrum opäť rozkopané

  • Spravodajstvo
  • 22. októbra 2009, 09:59
  • Autor:ip, video: yust

AKTUALIZOVANÉ
PIEŠŤANY – Rozsiahla rozkopávka sa nachádza na Poštovej ulici, kde musia chodci prechádzať na druhú stranu a na Royovej časť ulice blokuje veľká diera.

Rozkopávky začali tento týždeň od utorka a podľa informácií z mestského úradu na Poštovej ukladajú káble vysokého napätia pre Aupark. Práce potrvajú do 6. novembra. Ako Piešťanský týždeň informoval Roman Fixel, referent pre dopravu a technickú infraštruktúru Mestského úradu v Piešťanoch, chodník bude rozkopaný po celej dĺžke a v najbližších dňoch aj cesta v dvoch častiach: „Doprava však nebude na tejto jednosmerke počas vykonávania prác zastavená.“


Vodiči by si mali v týchto dňoch dať pozor aj na dieru v časti Royova ulice. Podľa slov Jozefa Urbánka, referenta pre údržbu mesta, napájajú na novú vodovodnú prípojku Zariadenie opatrovateľskej starostlivosti. „Podľa zákona musíme najprv zrušiť starú prípojku a potom zaviesť novú. Pomocou sondy musíme nájsť staré pripojenie a potom pristúpime k ďalším prácam,“ hovorí Jozef Urbánek. Diery po sondách pracovníci v najbližších dňoch utesnenia a zaasfaltujú.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín