POHĽAD DO HISTÓRIE: Takto sme začínali…

  • Spravodajstvo
  • 13. októbra 2009, 14:28
  • Autor:online redakcia

PIEŠŤANY – Jeden rok. Toľko práve dnes uplynulo odvtedy, čo Piešťanský týždeň dostal mladšiu sestru – internetovú stránku. Správy o dianí v regióne sa tak dostanú doslova do každého kúta sveta. A spravodajský denník si stihlo pozrieť skoro 200 tisíc čitateľov.

Jednou z prvých správ na webe bola tá o klokanoch pod Bezovcom. No a dnes sa z www.piestanskytyzden.sk stáva zdroj rýchlych informácií nielen pre obyvateľov regiónu. Využívajú ho aj celoslovenské redakcie či ľudia, ktorí žijú v Európe, ale aj v Amerike či Ázii. Vyplýva to z pohľadu na štatistiky systému Google Analytics.  „Veľmi nás to teší. Práve to je náš cieľ, dostať aktuálne informácie o tomto regióne napríklad aj k rodákom, nech sú kdekoľvek na svete,“ podotkol šéf vydavateľstva WINTER média, ktoré stojí aj za Piešťanským týždňom, Martin Kovalik.
Česká Praha, britský Londýn i americké Los Angales. Aj odtiaľ sú pravidelní čitatelia online verzie novín. Zaujímavo pritom vyznieva podrobnejší pohľad na návštevy zo Slovenska. Len v Bratislave sa totiž na stránku pripojilo v septembri takmer 10 tisíc čitateľov!  

Hoci uplynul len rok od spustenia stránky www.piestanskytyzden.sk, postupne prechádza ďalšími zmenami. „Snažíme sa o úpravy smerom k lepšiemu. Noviny aj internetové spravodajstvo sú živým médiom, ktoré nemôže zostať stáť na jednom mieste. Prioritou je riešiť to, čo zaujíma bežných ľudí tak, aby dostali rýchle a prehľadné informácie v modernom šate. A preto chystáme ďalšiu novinku, ktorej spustenie je už veľmi blízko,“ dodal Kovalik.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel