LEKÁRI: Dobodaný Erik mal šťastie!

  • Spravodajstvo
  • 13. októbra 2009, 10:49
  • Autor:red, Video: yust

AKTUALIZOVANÉ
PIEŠŤANY – Uplynulú stredu sa na sídlisku A. Trajan odohrala scéna ako vystrihnutá z hororu. Spoločný večer pre Erika T. a Julku O. sa zmenil na drámu. Na Erika zaútočil nožom ich sused Tomáš S.

Piešťanský týždeň sa stretol s Erikom a Julkou dva dni po útoku v piešťanskej nemocnici. Erik nám v krátkosti povedal, ako sa celý incident odohral a ako skončil v nemocnici.


Erik je v súčasnosti už doma. Na lôžku piešťanskej nemocnice si poležal od stredy minulého týždňa a do domáceho ošetrenia ho pustili včera. Podľa jeho slov, cíti sa dobre. "V nemocnici sa o mňa starali veľmi dobre a v piatok mi budú vyberať štichy " hovorí Erik. 
Podľa slov primára chirurgického oddelenia Jána Ranostaja pacienta doviezli do nemocnice s dvomi bodnými ranami v nadbrušku. "Nôž našťastie neprenikol hlboko. Chlapec mal šťastie, pretože v prípade prudšieho a silnejšieho útoku by mohlo dôjsť k poraneniu pečene, žalúdka a iných vnútorných orgánov," hovorí J. Ranostaj.
Erikova stredajšia operácia prebehla bez komplikácií a takisto aj rekonvalescencia v nemocnici. "Do domácho doliečenia odchádzal Erik bez teploty a ďalších ťažkostí a v súčasnosti však ešte berie antibiotiká, dodáva J. Ranostaj. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav