Tenisoví dorastenci strieborní

  • Šport / Tenis
  • 24. septembra 2009, 12:40
  • Autor:(šg)

Družstvo tenisových dorastencov TK Kúpele Piešťany získalo na majstrovstvách Slovenska na domácich dvorcoch strieborné medaily, keď vo finálovom zápase podľahlo Slávii Agrofert STU Bratislava 2:5.

Zverenci nehrajúceho kapitána Rudolfa Vrábla síce obhajovali vlaňajšie prvenstvo, no na zápasy šampionátu nastúpili bez svojho najlepšieho hráča, Filipa Horanského, ktorý hral v tom čase na US Open v New Yorku. Napriek tomu sa po výhrach nad Akademikom Košice 5:2 a Interom Bratislava 4:3 prebojovali do finále. V zápase s Košicami bodovali vo dvojhre Marián Lapšanský, Filip Kollár, Michal Brtko a Henrich Gajdošech.
Piaty bod pridali vo štvorhre Kollár s Lapšanským. V súboji s Interom rozhodli Piešťanci o svojom postupe tiež už v dvojhrách, v ktorých bodovali Lapšanský, Kollár, Brtko a Gajdošech. Vo finále Kúpele podľahli Slávii Agrofert STU 2:5, keď o oba piešťanské body sa pričinil Kollár. Ten zdolal v dvojhre A. Kianičku 0:6, 6:3, 7:6 a vo štvorhre spolu s Lapšanským vyhrali nad Dubjelom s Berto-vičom 4:6, 6:1, 10:3.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín