Blog Petra Remiša: Diaper Lover

  • Blogy / Blogy
  • 23. septembra 2009, 10:15
  • Autor:

Štatistika nepustí: V našom meste je 1000 angličtinárov, ale iba dvaja urológovia. Na rozdiel od angličtinárov sa preto urológovia nemusia navzájom ohovárať, míňať úspory na reklamu a zúfať nad tým, čím zabaviť deti vrieskajúce od hladu. Urológovia si to užívajú.

Urológ sa na iného urológa nikdy nehnevá. Jedine, ak by mu ten druhý poslal tucet pacientov a on je akurát po opici a nemá ani najmenšiu chuť vyšetrovať niekomu prstom prostatu. Alebo vtedy, ak mu kolega „pretiahne“ sestričku. Myslím „pretiahnuť“ do svojej ordinácie, nie tak, ako si to práve pomysleli niektoré nemorálne prasatá.
Všetko teda nasvedčuje tomu, že práve povolanie urológa by bolo aj pre mňa to najvhodnejšie. Lenže ako na to bez lekárskej fakulty?
Jedného dňa som dostal nápad. Presnejšie: Vygúgloval som si ho. Kdesi som sa dočítal, že poštári v Jeruzaleme za vás vložia do Múru nárekov fax s aj vašou modlitbou. Vraj to zaberá. Ihneď som vzal papier a odfaxoval túto prosbu:
„Pane, daj mi múdrosť konať to, čo je správne a spravodlivé. Ak ma spravíš odborníkom na močové cesty, budem sa Ti klaňať odteraz, až do skončenia svetov.“
Ako tisícky iných zúfalcov, aj ja som dúfal v kladný výsledok. A dočkal som sa. Na konci prázdnin mi prišiel balík a sprievodný list.
Vážený,
keďže Vaša modlitba neobsahovala všetky náležitosti (zabudli ste uviesť, či plánujete vykonávať aj obriezky), máme pre Vás náhradné riešenie – balíček plienok pre dospelých. Skúste ich predávať tým, ktorí nemajú čas a peniaze vyhľadať pomoc urológa.
Veríme, že tento list bude pre Vás duchovnou inšpiráciou a nájdete nové životné uplatnenie v odbore predavač plienok. Napokon, je to asi aj blízke Vášmu naturelu a už nemusíte obťažovať Jahveho s blbosťami.
S priateľským pozdravom
Yahoda Morgenstern, riaditeľ PR, Izraelská telefónna spoločnosť
Nemusím vám hovoriť, že Yahodova odpoveď mi vliala hektoliter nádeje. Rozbalil som balíček a do okna som vyvesil reklamný slogan:
Chýba vám urológ? Skúste Diaper Lover!
Môžete dvakrát hádať, čo nasledovalo. Plienky idú na dračku! Keďže sa nedajú precikať, kupujú ich najmä penzisti, ktorých baví postávať v poldňovej fronte na pošte.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav