Memoriál vyhral elitný strelec z Prahy

  • Spravodajstvo
  • 16. septembra 2009, 11:49
  • Autor:(vd)

PIEŠŤANY – Pred strelnicou Laila v Sokolovciach boli minulý piatok zaparkované autá jedenástich policajných družstiev, ktoré si vyskúšali presnú mušku na šiestom ročníku Memoriálu Milana Straku.

„Takýmto spôsobom si chceme uctiť pamiatku kolegu, ktorého si vzala krutá choroba," znelo vyznanie organizátora turnaja, Stanislava Drobného z Mestskej polície (MsP) v Piešťanoch.
Na osemnásť terčov – osem papierových, deväť kovových poprov a jeden balón – strieľali trojčlenné policajné družstvá z Piešťan, Přerova, Partizánskeho, Prievidze, Rožnova pod Radhoštěm, Olomouca, Šale, Bytče, Prahy a Trenčína. Najviac sa darilo elitnému pražskému strelcovi, majstrovi Českej republiky v Medzinárodnej asociácii praktickej streľby IPSC v divízii standard, Milošovi Müllerovi. Strieborný pohár si vybojoval piešťanský policajt z Obvodného oddelenia Policajného zboru Marián Kovačoci a tretí skončil Vít Zajac z MsP Prievidza.
V družstvách patrilo prvenstvo mestským policajtom z Prahy, ktorí si vzali aj nežnú ženskú posilu z tamojšieho priestupkového oddelenia – Ladislavu Matúškovú. Druhí boli strelci z OO PZ Piešťany a tretí skončili mestskí policajti z Prievidze. „Táto súťaž je z roka na rok kvalitnejšia, za všetko hovoria dosiahnuté výsledky i účasť vynikajúcich strelcov z Čiech aj Moravy, ale, samozrejme, zahanbiť sa nedali ani naši policajti," dodáva majiteľ strelnice Igor Drobný. Rozhovor s víťazom memoriálu nájdete v nasledujúcom vydaní PT. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava