Jamy a výtlky treba nahlásiť mestu

  • Spravodajstvo
  • 5. septembra 2009, 09:19
  • Autor:ip/yust

AKTUALIZOVANÉ
PIEŠŤANY – Nedostatkom na cestách, ktoré dokážu znepríjemniť život nielen vodičom ale aj cyklistom a chodcom v Piešťanoch, sú jamy a výtlky.

Jedna z nich sa nachádza napríklad na križovatke pri Priore a poriadne zvlnený asfalt je aj za provizórnou okružnou križovatkou na Palárikovej ulici.
Opravy výtlkov, preliačin a prasklín na vozovke majú na starosti Služby mesta Piešťany (SMP).


Podľa dostupných informácií, zamestnanci SMP monitorujú situáciu a kvalitu našich ciest počas celého roka. Nedostatky a chyby na cestách však môžu nahlásiť aj obyvatelia mesta, či už priamo pracovníkom SMP, alebo aj na mestskom úrade.
„Na opravu ciest používame technológiu Jetpatcher, čo je zmes emulzie a kameniva, ktorá je aplikovaná nastrekovaním,“ hovorí Monika Kováčová z SMP. Ďalšou možnosťou, ktorú služby mesta využívajú počas letných mesiacov je technológia liateho asfaltu.“
V spolupráci s referátom dopravy, pracovníci SMP vypracovávajú prehľad komunikácií, ktoré je potrebné opraviť. V prípade ulíc Žilinská, Bratislavská, či Krajinská však tieto opravy má v kompetencii Slovenská správa ciest.
„Požiadavky obyvateľov evidujeme a snažíme sa priebežne realizovať, na základe obhliadok a podľa finančnej náročnosti,“ dodáva Monika Kováčová.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel