Blog Martina Urminského: Ženské nohy

  • Blogy / Blogy
  • 2. septembra 2009, 13:57
  • Autor:Martin Urminský

Rád sledujem ženské nohy. Na niektoré sa dá dívať celú večnosť. Najkrajšie sú v pohybe. Kráčajúc v sukni pred mnou prezrádzajú o majiteľke takmer všetko.

Ženské nohy sú jedinečné ako odtlačky prstov alebo tváre. Sú krásne, nádherné, vzrušujúce, vyzývavé, škaredé, chudé, tučné, štíhle, neforemné, s úzkymi, hrubými členkami, bledé, opálené, vyšportované,  šľachovité, stĺpovité a ešte všelijaké iné.
Ak k tomu pridáte spôsob chôdze a rôzne druhy postáv, oblečenia a topánok, vzniká obrovské množstvo kombinácií. Preto som si vymyslel  vlastnú teóriu. Podľa tvaru ženských nôh sa snažím opísať jej povahu, charakter a mentalitu.
Kombinovanie jednotlivých detailov je zábavná a vzrušujúca hra, ktorá nemá, na rozdiel od ostatných hier, pravidlá, ohraničený čas a teda ani záver.Každé letné ráno cestou do práce sa dvadsať minút bavím touto hrou.  
Ženy sú ráno prirodzenejšie ako večer. Ich hlavy nie sú zaťažené tisíckami úloh, pocitov a zážitkov, ktoré ich zahltia do večera. Kráčajú ľahko, pokojne, prirodzene.
Nepretvarujú sa, neštylizujú.  Možno preto, že sa na ne pozerám zozadu. Môj pohľad je nenápadný. Strácam sa v dave ľudí pochodujúcich do práce. Aj na ženy platí Heissenbergov princíp neurčitosti.
Ženy sa správajú inak, ak sú sledované. Tak ako elektróny a protóny. Nehrajú a svoj prirodzený herecký talent si nechávajú na neskôr.
Na nohách sú najdôležitejšie členky. Držia celú postavu a zásadne ovplyvňujú chôdzu ženy. Ak sú pevné dávajú žene istotu, stabilitu a rozhodnosť. Najlepšie vyniknú vo vysokých lodičkách.
Akékoľvek zakopnutie je jasný dôkaz neistoty, či ľahkovážnosti. Ak si žena s tučnými nohami alebo členkami dá lodičky znamená to pre mňa ľahostajnosť, nesebakritickosť, nevkus, ale i odvahu, otvorenosť, sebavedomie  či priamočiarosť.
 Záleží na množstve ďalších detailov. Ak si k nim natiahne lesklé obtiahnuté tenké čierne „neoprény“, tak je to celé zle. Palec dolu. Všetko dolu. A naopak. Sukňa nad kolená. Štíhle, ale pevné členky.
Jemne opálené nohy bez tuku, bez výrazných, vyrysovaných svalov a v lodičkách. Chôdza ľahká, vznášajúca a vzrušujúca. Vlasy,  pohupujúce sa do rytmu krokov.
Jednoducho nádhera. Čo k tomu dodať? Snáď len to, že sledovať svet okolo seba je fantastické. Na svete existuje mnoho dokonalých výtvorov prírody a ženy sú jedným z nich.
Každá je iná ako vločka snehu a aj tá rozdielnosť má v prírode zmysel. Ženská chôdza, ženské nohy sú dôležitým faktorom pri výbere partnera. Dôležitejším je len srdce a rozum. Ešteže ten prirodzený výber funguje obojsmerne.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav