Zahrali pre kamarátov, ktorí sa nevrátili z festivalov

  • Spravodajstvo
  • 31. augusta 2009, 08:53
  • Autor:ip/yust/m. palkovič

AKTUALIZOVANÉ
PIEŠŤANY – Spomienke na všetkých kamarátov, priateľov a známych, ktorí sa nevrátili z hudobných festivalov domov, patril benefičný koncert v Hudobnom pavilóne v mestskom parku.

Prilákal množstvo priaznivcov najrôznejších hudobných štýlov, ale aj veľa zvedavcov, ktorí boli na nedeľnej prechádzke.


Akciu odštartovali Piešťanci Blessed Sacrament a Conspiracy Theory. Nasledovali Teskohippies a po Braňovi Jobusovi rozohrala koncert bratislavská skupina Noisecut. „Pre túto príležitosť sme si pripravili aj piesne, ktoré nehrávame na koncertoch – pomalšie a intímnejšie skladby,“ povedala speváčka Bety.

Na pódium vystúpila aj sestra Martina Kašáka, ktorý zahynul na festivale Pohoda. „Chcem poďakovať všetkým, ktorí koncert pripravili. Hlavne kapelám, že sa na tejto akcii zúčastnili bez nároku na honorár,“ povedala Zuzana Gešvandtner.
Postupne sa pri „mušli“ nazbieralo viac ako dvetisíc ľudí. Peter „Punto“ Remiš so Slniečkom posedávajúcich ľudí zdvihli zo stoličiek a začalo sa tancovať. Headlineri večera A.M.O. a United Flavour sa predstavili spoločným vystúpením. Atmosféru poslednej augustovej nedele umocnili najmä skladby Fronteras a Musíme naučiť deti, ktoré odzneli pred pádom O2 stanu na trenčianskej
Pohode.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava