MFK Vrbové – FKM Nové Zámky 3:0 (1:0)

  • Šport / Futbal
  • 13. augusta 2009, 08:28
  • Autor:Peter Sedláček

Ako prvý vyskúšal pozornosť brankára hostí Piršel a v 15. min mieril Balcír nad. V 29. min potiahol útok Peter Gažík, prihral na opačnú stranu svojmu bratovi Tomášovi, ten posunul loptu Jelšicovi a domáci viedli.

O štyri minúty neskôr si Vrbovčania úlohy vymenili, keď Jelšic prihral T. Gažíkovi, ale ten hlavičkoval nad. Domáci mali aj ďalšie šance, ale Piršel i T. Gažík mierili nepresne. Na druhej strane sa párkrát vyznamenal Sedláček v bránke MFK. V druhom polčase začali hostia aktívnejšie, no už v 47. min prehrávali o dva góly, keď po Piršelovej strele sa dostal k lopte Jelšic a s prehľadom ju zasunul do bránky. Hostia sa snažili ohroziť Sedláčka hlavne z väčších vzdialeností, ale bez úspechu. V 69. min gólman hostí na dvakrát chytil hlavičku Andríska, ale v 78. min už nestačil na strelecky disponovaného Jelšica, ktorý si skompletizoval hetrik. Skóre mohol ešte prikrášliť striedajúci Sumer, no svoje sólo nedotiahol do konca. Zostava MFK: M. Sedláček – Nádaský, Adamec (68. Poláček), P. Gažík, Herceg, Balcír, Andrísek, T. Gažík, Piršel (82. Koyš), Jelšic, Kubiš (70. Sumer).

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava