Trebatice: Môj dom – môj hrad neplatilo

  • Šport / Futbal
  • 29. júla 2009, 20:54
  • Autor:Peter Sedláček

Futbalisti OFK Trebatice obsadili v nedávno skončenom ročníku piatej ligy, skupina Západ, tretiu priečku. Pripravili sa tak o možnosť bojovať o postup do vyššej súťaže aspoň v baráži, čo sa napokon podarilo hráčom Veľkých Kostolian. Štrnásťbodová strata na prvé Gbely a desaťbodová na druhé Veľké Kostoľany však hovorí za všetko.

Ktovie, ako by sa situácia vyvíjala, keby zverenci hrajúceho trénera Patrika Bogoru neboli doma prehrali na jar s oboma mužstvami, ktoré skončili pred nimi… „Pred začiatkom odvety sme mali tie najvyššie ciele, no napokon sme svojich priaznivcov sklamali. Na ihriskách súperov sme hrali lepšie než na vlastnom ihrisku. Veď od súperov sme si priviezli až 19 bodov, kým doma sme v siedmich zápasoch stratili desať, čo je takmer polovica. Ukázalo sa, že máme veľmi úzky hráčsky káder a náhradníci nedokázali nahradiť potrestaných alebo zranených hráčov. Posily, od ktorých sme si veľa sľubovali, sa zasa zranili a odohrali málo zápasov. Mrzia ma hlavne domáce prehry s najväčšími konkurentmi z Gbelov a V. Kostolian.
Okrem nich sme prišli o body aj po remízach 2:2 so Smolenicami a Prašicami. Z víťazstiev vonku bolo najcennejšie to v Krakovanoch. Išlo predsa o susedské derby. Z mužstva môžem pochváliť brankára Sucháneka, v obrane nestarnúceho Hečka, v zálohe nestarnúceho Koprnu a v útoku hrajúceho trénera Patrika Bogoru, ktorý dal aj najviac gólov," zhodnotil jarnú časť prezident klubu Jozef Svetlík. Hrajúceho trénera okrem strelených gólov potešil aj výkonnostný rast mladých hráčov, Horanského, Micháleka a Horvata.
Do listiny strelcov sa zapísalo na jar deväť hráčov. Z nich jasne vynikol práve tréner Bogora, ktorý dal rovný tucet gólov. Z ostatných sa mu aspoň trochu priblížili Horvat s piatimi a Michálek so štyrmi gólmi.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel