Semafor novými oknami nezasvieti

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 29. júla 2009, 20:22
  • Autor:

Reštauráciu Semafor na Ulici Andreja Hlinku poznajú nielen Pieš-ťanci, ale v obľube ju majú aj svadobčania či jubilanti zo širokého okolia. Budova, ktorá pred pár rokmi dostala novú sedlovú strechu, mala tieto prázdniny prejsť ďalšou rekonštrukciou.

Semafor slúži ako stredisko praktického vyučovania pre Strednú odbornú školu obchodu a služieb na Mojmírovej ulici. Riaditeľka školy Anna Zálešáková nám informáciu o rekonštrukcii potvrdila: „Dali sme vypracovať projekt na výmenu dverí, okien, rozvodov elektriny a plynu a vody. V pláne boli aj nové priečky a podlaha." Peniaze na opravu obľúbenej reštaurácie im prisľúbili z Trnavského samosprávneho kraja (TTSK), tesne pred prázdninami však kraj akciu zastavil. Problémom je i to, že hoci budovu využívajú študenti na prax, jej vlastníkom je mesto. „Plánovanú rekonštrukciu reštaurácie Semafor v Piešťanoch sme museli z dôvodu proti krízových opatrení pozastaviť," uvádza Eva Pristašová z odboru komunikácie TTSK. „Prihliadali sme aj na fakt, že nejde o majetok Trnavského samosprávneho kraja. Uvedený objekt je majetkom mesta Piešťany, TTSK si ho prenajíma. Ďalší postup by sa mal prehodnocovať v septembri v súvislosti s vývojom daňových príjmov."
(ad)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav