Zostupujú po troch rokoch…

  • Šport / Futbal
  • 14. júla 2009, 20:48
  • Autor:(šg)

V práve skončenom ročníku oblastných futbalových majstrovstiev dospelých mal okres Piešťany troch zástupcov. Od jesene ich bude mať len dvoch, pretože Ratnovčania skončili jasne poslední a súťaž po troch rokoch opúšťajú.

Futbalisti Ratnoviec, ktorí mali problémy so záchranou už aj vlani, pritom začali jar celkom dobre. V prvých troch domácich zápasoch zabodovali naplno, keď okrem Zavara a Cífera zdolali aj favorizovaný Leopoldov 6:1. To však bolo na dlhý čas posledné víťazstvo. Ďalšieho sa dočkali až v 27. kole, v ktorom poslali domov Dolnú Krupú s prehrou 2:6. Keďže až v 11 jarných zápasoch nezískali Ratnovčania ani bod, zaslúžene skončili poslední. Ich najlepšími jarnými kanoniermi boli P. Adamča a M. Bílik so šiestimi gólmi.
Z nášho tria napokon skončili v tabuľke najlepšie futbalisti Slovana Ostrov, ktorým patrila so 42 bodmi siedma priečka. Pritom začiatok jari mali zlý, keď z piatich zápasov (z toho troch domácich) získali iba štyri body. Najlepšími strelcami Ostrovčanov boli, ako už tradične, Svetlík so Šúlovským – obaja trafili do čierneho päťkrát. Po sezóne nemôžu byť príliš spokojní ani v Drahovciach, pretože mohli skončiť aj lepšie než na 11. priečke. Posledné tri zápasy však prehrali na nulu. Najlepšími strelcami Drahovčanov boli na jar s tromi gólmi Dzuro a Juriš.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava