Nezvestný mladík z Chtelnice sa utopil vo Výteku

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 14. júla 2009, 20:15
  • Autor:vd

Piešťanskí hasiči uplynulý týždeň hľadali nezvestného, hasili ohniská, odstraňovali vyvrátený strom a odčerpávali vodu.

V pondelok 29. júna od pol desiatej dopoludnia prehľadávali vodnú nádrž Výtek, kde hľadali 22-ročného nezvestného muža z Chtelnice. Na pomoc si vzali čln a hoci pátrali aj na brehoch, strateného mladíka sa im nájsť nepodarilo. Smutný prípad sa uzavrel až krátko pred desiatou večer, keď k Výteku vyrážali druhýkrát. Telo utopeného muža našiel pravdepodobne rybár. Hasiči ho vytiahli na breh a odovzdali lekárovi a polícii. Podľa neoverených informácií mládenec zmizol v noci z piatka na sobotu pred súťažou netradičných plavidiel. Príčinu jeho smrti odhalí až súdna pitva.
V ten istý večer pred siedmou hodinou hasili spolu s vrbovskými kolegami viacero ohnísk, ktoré ktosi založil v opustenej budove bývalej reštaurácie pri Čerenci.
Vo štvrtok 2. júla sa na Vajanského ulici vyvrátil strom, poškodil plot základnej školy a zatarasil cestu. Hasiči ho popílili a cestu sprejazdnili.
Silný lejak zatopil v Trebaticiach areál logistickej spoločnosti Rhenus. Asi 35 centimetrov vysoká hladina vody spôsobila na nádvorí firmy doslova kalamitu. Kalná voda sa liala cez prízemie do skladov. Najskôr ju odčerpávali hasiči spolu so zamestnancami firmy a potom im prišlo na pomoc fekálne vozidlo.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel