Pes napadol cyklistu

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 7. júla 2009, 07:40
  • Autor:MsP

Hliadka mestskej polície preverovala oznam, že na Letnej ulici v pondelok 22. júna na obed voľne pobehujúci pes napadol cyklistu. Zviera sa bez vedomia majiteľa dostalo z dvora domu a zaútočilo na muža, ktorý okolo prechádzal na bicykli. Majiteľ dostal pokutu a jeho psa zaevidujú na mestskom úrade ako nebezpečného.

Zabudol batoh aj psa
Ďalšieho agresívneho psa museli policajti upokojovať vo štvrtok 25. júna o 8.15 h pred barom na Ulici Eugena Suchoňa. Malý psík strážil opustený batoh a púšťal sa do každého, kto sa k nemu chcel priblížiť. Mestskí policajti „strážcu" odchytili a podľa obsahu ruksaku zistili, že patrí M. G. z Piešťan. Zabudnutú batožinu spolu so psom si majiteľ potom prevzal na MsP.
Narážal do áut
Anonym zavolal v utorok 23. júna o jednej popoludní na políciu, že pred PT Univerzál niekto vráža autom do ostatných zaparkovaných vozidiel. Vodičom, ktorý sa nevedel dostať z parkoviska, bol A. Ž. z Piešťan. Javil známky opitosti. Mestskí policajti zavolali svojich kolegov z OO PZ, ktorí si prípad prevzali.
Spadla z bicykla
Hliadka MsP zachraňovala zranenú ženu, ktorá v sobotu na Ulici D. Tatarku spadla z bicykla. Po páde zostala ležať na ceste, a tak k nej zavolali rýchlu zdravotnícku pomoc, ktorá ju previezla na ošetrenie do nemocnice.
Hluk išiel z terasy
Rušenie nočného pokoja ohlásili na políciu v nedeľu o 1.15 h obyvatelia Orviského kúta. Hluk robili zákazníci z terasy miestneho baru. Barmana, ktorý mal prevádzku zatvoriť do desiatej večer, dorieši priestupkový referát mesta.
Vystrašil ich had
Personál športovej predajne na Ulici A. Hlinku v piatok popoludní vystrašil had, ktorý sa im dostal do obchodu. Zavolali mestských policajtov, ktorí zistili, že pravdepodobne ide o užovku. Hada odchytili a na Bodone vypustili späť do voľnej prírody.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel