Od hádzanárskej juniorky sa čakalo viac

  • Šport / Ostatné športy
  • 30. júna 2009, 08:11
  • Autor:šg

V nedávno skončenej hádzanárskej sezóne mal MHK Piešťany v súťaži dve mužstvá. Dnes sa budeme venovať druholigovým juniorom, ktorí obsadili s 12 bodmi siedme miesto.

K dvom víťazstvám nad DAC Dunajská Streda a Vajnorami (doma i vonku) a domácim výhram nad juniorkou Malaciek a Lehotou pod Vtáčnikom treba prirátať výhru nad HK DAC, ktorý zo súťaže vystúpil. Na jar odohrali piešťanskí juniori dobré zápasy aj s mužstvami z čela tabuľky.
„Aj keď sme sa netešili z víťazstva, podali sme dobrý výkon v Stupave, Šali a na ihrisku ŠKP, kde sme prehrali len o gól, ako aj doma s Malackami. Aj preto ma musí mrzieť prehra v prvom jarnom zápase s juniormi Malaciek a doma s Cíferom. Pritom zápas s Cíferom bol rozhodujúci z hľadiska nášho konečného umiestnenia. V prípade víťazstva sme totiž mohli skončiť na šiestom mieste práve pred Cíferom," posťažoval sa tréner Martin Nedorost, ktorý viedol juniorku spolu s trénerom „áčka" Danielom Oslejom.
Hlavnou úlohou juniorky však bolo, aby si zahrali najmä mladí hráči a boli tak pripravení doplniť prvoligové „áčko". „Počas sezóny začali pravidelne hrávať Bolješik, Jakubík, Borek, Stano. Na niekoľko zápasov nastúpili aj Adam Ochotnický, Paulík, Priadka, Olšavský a Holík. V bránke boli Šantavý a Vytykač, no párkrát som zaskakoval aj ja," priznal sa M. Nedorost. Okrem spomínaných hráčov nastúpili ešte Hornák, Rýdl, Stolár, Ferančík, Mladý, Edo Ochotnický a vypomáhali aj prvoligisti Palec, Schwarcz a Michal Nedorost.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav