MFK Vrbové – FK Púchov 2:0 (1:0)

  • Šport / Futbal
  • 23. júna 2009, 10:50
  • Autor:Peter Sedláček

Vrbovčania nastúpili bez niekoľkých hráčov základnej zostavy, medzi ktorými chýbal aj brankár Hodulík, ktorý dovtedy odchytal bez striedania všetky jarné zápasy. Keďže Púchovčania mali už postup do prvej ligy istý, domáci im pred zápasom zablahoželali.

Potom už išla zdvorilosť bokom, veď sa hralo o tri body. Prvú veľkú šancu domácich mal v 12. min Jelšic, ktorý chcel zo 40 metrov prehodiť zle postaveného brankára súpera, ale netrafil bránku. Na šancu hostí z 13. min odpovedal v 22. min Sumer, ale Jankovič v bránke Púchova sa nedal prekvapiť a potom si poradil aj so šancou Kubiša. Gólom sa neskončili ani pokusy Jelšica a Kubiša, no ten si v 37. min spracoval prihrávku Piršela po autovom vhadzovaní a z otočky trafil z hranice šestnástky priamo do „šibenice" – 1:0. V závere polčasu nepremenili šance na zvýšenie skóre Sumer, P. Gažík a Kubiš.
Domáci boli aktívnejší aj po prestávke. I. Balcír mieril v 58. min vedľa, ale v 60. min našiel center Piršela hlavu Jakába, po ktorej viedli domáci už 2:0. Bol to Jakábov premiérový gól v drese MFK. Potom musel viackrát zasahovať Sedláček v domácej bránke. V závere sa chcel gólovo presadiť aj najlepší strelec Vrbovčanov, Jozef Jelšic, no jeho 15-gólové konto už ostalo nezmenené, pretože v 90. min trafil iba brvno. V úplnom závere neuspel ani striedajúci Uváčik. Zostava MFK: Sedláček – Nádaský, Vlado, P. Gažík, Herceg, I. Balcír (77. Koyš), Jakáb, R. Kubiš (82. Uváčik), Piršel, Jelšic, Sumer.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav