TOPFEST 2009 už od piatku

  • Spravodajstvo
  • 22. júna 2009, 16:17
  • Autor:TS, red

Ďalší, v poradí už 6.ročník TOPFESTu na Zelenej Vode je predo dvermi. V piatok 26. júna to vypukne programom nabitým hviezdnymi menami! Pod najväčšou pódiovou strechou na území Slovenska a Čiech vystúpia Alkehol, Polemic, Tublatanka, Konflikt, španielska superbanda SKA-P a samozrejme najväčšia hviezda tohto ročníka americkí LIMP BIZKIT. Po nich okúsia festivalové publikum na Zelenej Vode ešte DESMOD či Arakain.

Ani sobota nezaostane za piatkovým programom a tešiť sa môžete hlavne na Paľa Haberu a jeho exkluzívny koncert roka 2009 so skupinou TEAM. Samozrejmosťou je aj vystúpenie najpopulárnejšej českej skupiny KABÁT, ktorá nechýbala ani na jednom z doterajších ročníkov.
Organizátor Dušan Drobný: „Tento rok sme zväčšili takmer desaťnásobne areál festivalu, a aj preto ponúkame návštevníkom Topfestu stanovanie zadarmo v rámci areálu festivalu, kde máme pre nich pripravených okrem inej vybavenosti aj takmer 100 spŕch a 400 mobilných WC.“ Takmer 300 členný štáb organizátorov sa bude starať denne nielen o návšetvníkov, ale aj o samotných účinkujúcich. V tomto roku organizátor posilňuje a zväčšuje festival aj z pohľadu bezpečnosti návštevníkov.    
Na príjazdových cestách a v priestore festivalu bude k dispozícii vyše stopäťdesiat usporiadateľov a bezpečnostných pracovníkov, ktorých úlohou bude zaistiť bezpečný príjazd návštevníkov a dohliadať na ich bezpečnosť počas celého trvania festivalu.
V areáli budú zriadené dve pevné ošetrovne  označené červeným krížom a modrou hviezdou, v ktorých bude poskytovaná lekárska služba. Obe ošetrovne budú klimatizované a okrem zdravotníckeho vybavenia budú vybavené aj chladničkami, do ktorých si návštevníci festivalu môžu odložiť  lieky vyžadujúce uchovanie v chlade ako napr. inzulín. V areáli sa bude non-stop nachádzať päť sanitných vozidiel so zdravotníckym personálom, ďalšie sanitné vozidlo  bude umiestnené pri autokempingu a jedno vozidlo cestnej záchrannej služby  na príjazdovej ceste do areálu.
Pravdepodobne prvýkrát bude priamo v areáli konania nejakého festivalu na Slovensku zriadené komplet vybavené pracovisko ARO pre obzvlášť komplikované zranenia, no všetci dúfajú, že práve túto miestnosť nebude musieť nikto počas festivalu použiť.
Festival sa tento rok presťahoval z areálu Zelená Voda cez cestu oproti, na obrovské pole s rozmermi približne1000 x 250m, ale napriek tomu organizátor zaistil na vodnej ploche mimo areálu festivalu člny so záchranármi a potápačmi.

Celkový presný program na všetkých troch pódiach nájdete na internetovej stránke www.topfest.sk, kde nájdete aj informácie o možnosti stanovať zadarmo.
TOPFEST 2009 v Novom Meste nad Váhom pri Zelenej Vode v dňoch 26. – 27.júna!
Predpredaj vstupeniek stále v sieti Ticketportal, ale aj priamo na mieste konania festivalu…

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel