Behali aj so zviazanými nohami

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 16. júna 2009, 08:57
  • Autor:ms/ad

Deti z Materskej školy Bodka vo Veselom oslávili svoj sviatok naozaj netradične. Program naplánovali Martina Schmidová, riaditeľka škôlky, a Eva Vatrtová na sobotu 30. mája a zapojili doň aj rodičov.

„Dopoludnia prišli požiarnici z Rakovíc a učili deti preliezať tunelom, lavičkou, striekať hasičskou hadicou na cieľ," uviedla M. Schmidová, „nasledovali policajti z Vrbového a piešťanskí psovodi." Medzi škôlkarmi zožal najväčší úspech pes chytajúci zločinca, deti si mohli vyskúšať nepriestrelné vesty, putá, posedieť si v policajnom aute s pusteným majákom.
Popoludní prišli na rad aj rodičia, ktorí zdobili balóny i motýle v súťaži o najkrajšieho motýlika a pretekali spolu s deťmi v behu so zviazanými nohami, vo vreci či v nosení vajíčok na lyžičke. „Pripravili sme pre deti tiež jazdu na štvorkolke, poníkovi i maľovanie na tvár," dodala riaditeľka
Maminy sa postarali o občerstvenie a oteckovia grilovali. Okrem detí z materskej školy a ich rodičov si vydarený deň, ktorý trochu komplikovali iba neposedné dažďové kvapky, užili starší či mladší súrodenci. Na školskom dvore vo Veselom sa tak zišlo okolo sto ľudí, vrátane starostu obce Štefana Koseca a jeho zástupkyne Viery Šípkovej, ktorí oslávencom priniesli sladkosti.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav