Limp Bizkit chce osem áut a 166 uterákov!

  • Spravodajstvo
  • 12. júna 2009, 09:49
  • Autor:Duna/red

Headlineri TOPFESTu 2009, ktorý sa bude konať 26. júna na Zelenej vode pri Novom Meste nad Váhom, americkí Limp Bizkit už poslali organizátorom svoje požiadavky. Ako správne hviezdy požadujú aj hviezdne zaobchádzanie, od ubytovania až po koncertné vystúpenie.

Odmietli  luxusný historický päťhviezdičkový hotel v  Piešťanoch a radšej sa do Nového Mesta nad Váhom chcú presúvať z bratislavského hotela rovnakej kategórie, keď počuli, že jeho služby využili aj Pamela Anderson a Pete Sampras.
Organizátor jedného z najpopulárnejších festivalov na Zelenej Vode Dušan Drobný hovorí: „Limp Bizkit majú štandardne vysoké nároky a my ich radi splníme, aj keď nad niektorými sa musím pousmiať. Zaujímalo by ma napríklad, akým spôsobom vyrátali počet uterákov, ktoré nám napísali,  uznávam, že sto šesťdesiat šesť  je zaujímavé číslo.“
Dvadsaťčlenná výprava tejto americkej kapely ďalej požaduje na presúvanie osem luxusných áut a sprísnené bezpečnostné opatrenia v hľadisku vo forme dvojitých nášľapných zábran, dokonca bezpečnostné prehliadky detektorom kovov aj v zákulisí. Fred Durst a jeho banda pred svojim comebackom  avizovali „zúrivé vystúpenie“ a vo svojej blízkosti chcú ochranku, ktorá hovorí dokonale po anglicky.
O bezpečnosť návštevníkov sa tohto roku postará viac ako 150 usporiadateľov a „esbeskárov“ a k dispozícii budú aj desiatky zdravotníkov. Organizátori však dúfajú, že tí budú mať čo najmenej roboty a čo najviac času na vychutnanie hviezdnej zostavy, ktorá sa tento rok zišla na Topfeste: Kultová španielska ska-punková skupina SKA-P, chýbať nemôže ani „maskot“ doterajších ročníkov festivalu česká skupina Kabát, Team s Paľom Haberom, Desmod, Horkýže Slíže, Tublatanka, POLEMIC, SMOLA a HRUŠKY, PUDING PANI ELVISOVEJ, SLOBODNÁ EURÓPA, ARZÉN, KONFLIKT, ale aj MUKATADO a mnoho ďalších.

https://www.youtube.com/watch?v=jC8xsZad9F4




0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj