Z výletu ušla na rande

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 4. júna 2009, 11:24
  • Autor:MsP

Študentka N. G. z Trnavy sa v pondelok 25. mája o pol desiatej ráno oddelila od svojej triedy na výlete v Piešťanoch. Podľa spolužiačok si dohodla schôdzku s tunajším mládencom. Jej zmiznutie učiteľka ohlásila mestskej a štátnej polícii. O jednej popoludní sa výletníčka sama prihlásila na polícii, kde si ju učiteľka vyzdvihla.

Dievčatám dal čerešňovicu
Vrátnik z azylového domu zavolal v sobotu večer hliadku mestskej polície, pretože dve maloleté dievčatá, ktoré v zariadení bývajú, vraj prišli opité. Muži zákona im dali fúkať a L. M. (1994) aj K. K. (1993) namerali v dychu alkohol. Dievčiny uviedli, že pili čerešňovicu od P. P. z Piešťan. Vinník sa príslušníkom MsP priznal a za priestupok dostal pokutu.
Kradli prázdne fľaše
Na mestskú políciu dostali v nedeľu o pol desiatej telefonát, že zo skladu supermarketu na Žilinskej ceste niekto kradne prázdne fľaše. Príslušníci MsP v oplotenom sklade zadržali ženu a pri lávke nad potokom dvoch mužov. Vedľa plota našli aj vozík s prepravkou a niekoľko desiatok prázdnych fliaš od piva. Policajti zistili, že zlodejmi sú bezdomovci S. M. (1962) z Piešťan, V. Ch. (1976) z Brestovian a M. O. (1980) z Dolného Lopašova a vec zatiaľ prešetrujú.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel