Karta mu k peniazom nepomohla

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 4. júna 2009, 11:22
  • Autor:KRPZ

Policajti v utorok 26. mája obvinili z pokusu krádeže a neoprávneného používania platobnej karty sedemnásťkrát súdne trestaného 45-ročného muža z Piešťan. Začiatkom marca využil nepozornosť 43-ročného Piešťanca a ukradol mu platobnú kartu. Páchateľ sa s ňou snažil vybrať z bankomatu peniaze, ale pretože nepoznal správny PIN kód, nepodarilo sa mu to. Obvinenému hrozí trest odňatia slobody od jedného do päť rokov.

Muža zo Sĺňavy ešte nepoznajú
Polícia pátra po totožnosti usmrteného muža, ktorého telo našli robotníci 15. mája pri drahovskej hati. Približne štyridsaťročný muž bol strednej postavy, meral asi 177 cm a vážil približne 80 kg. Mal čierne vlasy a pravdepodobne rázštep podnebia. Na nohách mal obuté bielo-červené tenisky zn. FEKE, veľkosť 27, sivomodré ponožky.
Oblečený bol v čiernych teplákoch Adidas, modrých boxerkách, žltom tričku s krátkym rukávom zn. Levis, ďalej mal na sebe béžový pulóver s výstrihom v tvare V a béžový sveter na zips s kapucňou zn. Eddie Tigger. Muž mal pri sebe lieky B ISTO N, ktoré sa užívajú na epilepsiu. Polícia prosí, kto na základe popisu osobu spoznal, aby sa prihlásil na bezplatnom čísle 158.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín