Zneužil chlapca, ktorého našiel cez internet

  • Spravodajstvo
  • 3. júna 2009, 13:17
  • Autor:KRPZ

Vyšetrovateľ v Piešťanoch obvinil zo sexuálneho zneužívania 34- ročného muža z okresu Ilava. Po vzájomnej internetovej komunikácii s 15 ročným chlapcom z okresu Piešťany si dohodli stretnutie. Minulý piatok odviezol chlapca na poľnú cestu, kde sa dožadoval uspokojenia svojich sexuálnych potrieb za odmenu 30 eur.

Vyrušil ich chlapcov otec, ktorý vec okamžite nahlásil na políciu. Polícia muža včera zadržala a vyšetrovateľ spracoval návrh na jeho väzobné stíhanie.
V zmysle Trestného zákona, kto osobu mladšiu ako 18 rokov navádza k mimomanželskej súloži, alebo ju iným spôsobom sexuálne zneužije za odmenu, potrestá sa odňatím slobody na jeden až päť rokov.
Polícia apeluje na rodičov, aby sa zaujímali o to, aké stránky ich deti na internete navštevujú a s kým sa kontaktujú. Deti by mali vedieť, že na internet sa nedávajú žiadne osobné údaje a ani chúlostivé fotografie. Častokrát sa stáva, že osoba na „druhej strane“ je niekto celkom iný, než za koho sa vydáva.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava