Muž, ktorý obťažoval piatačky, je už vo väzbe

  • Spravodajstvo
  • 3. júna 2009, 13:39
  • Autor:KRPZ

Piešťanskí kriminalisti vypátrali muža, ktorý koncom mája obťažoval maloleté dievčatá. Dedko jednej zo školáčok v okrese Piešťany nahlásil obťažovanie na políciu. Keď sa kriminalisti pustili do vyšetrovania, vysvitlo, že neobťažoval len jedno dievča.

Piatačok, ktoré mali nepríjemnú skúsenosť s mužom, bolo minimálne sedem. Na desať až jedenásťročné dievčatá pokrikoval nemravné návrhy a ukazoval im gestá znázorňujúce pohlavný akt. Snažil sa ich obchytkávať, naháňal ich, ba dokonca sa im vyhrážal zabitím. Policajti včera muža zadržali a predviedli ho na útvar.
Poverený policajt ho obvinil z nebezpečného vyhrážania a výtržníctva a podal návrh na jeho väzobné stíhanie. 32-ročnému mužovi z okresu Piešťany hrozí dvojročné väzenie. Polícia by v tejto súvislosti chcela upozorniť rodičov, pedagógov a každého, kto sa dozvie o takomto správaní, aby neváhali a okamžite to nahlásili na políciu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava