Dedko zabudol cestu

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 29. mája 2009, 10:00
  • Autor:MsP

Mestskej polícii vo štvrtok 21. mája popoludní oznámil občan, že na Ulici A. Šindelára sedí na chodníku starší muž. Vyslaní policajti tam našli F. P. (1936), ktorý uviedol, že stratil orientáciu a nevie nájsť cestu domov. Policajti zistili, kde býva, a odviezli ho domov.

Krádež žuvačiek sa mu stala osudnou


V potravinách na Nitrianskej ulici chytili v sobotu okolo jednej popoludní muža, ktorý chcel ukradnúť žuvačky. Keďže na zlodeja J. H. (1982) z Trnavy bol už predtým vydaný zatykač, od privolanej hliadky MsP si ho prevzali policajti z OO PZ.

Vyrušoval pri futbale


Rozhodca z futbalového štadióna oznámil na MsP v sobotu o tretej popoludní, že po trávniku im behá podnapitý muž a nemôžu pokračovať vo futbale. Policajti na ihrisku zadržali P. N. (1978) z Vrbového, ktorého obvinili z priestupku narušenia športového podujatia.

Kamera odhalila výtržníkov


Na mestskú políciu oznámil v pondelok 18. mája po desiatej večer obyvateľ Piešťan, že na Námestí slobody skupina štyroch mužov rozbíja kvetináče a demoluje smetiaky. Mestskí policajti situáciu monitorovali kamerovým systémom a na miesto vyslali hliadku, ktorá výtržníkov zadržala a následne usvedčila pomocou záznamu z kamier. Hlavný iniciátor B. B. (1984) dostal za narušenie verejného poriadku pokutu.

Dostala papuču


Auto značky Ford, ktoré stálo vo štvrtok dopoludnia na trávniku na Javorovej ulici, si všimli okoloidúci a zavolali MsP. Hliadka na auto nasadila „papuču" a majiteľka za parkovanie na zeleni zaplatila pokutu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava