Kamelot ťahá každodennú šnúru – v Piešťanoch mali 86. koncert

  • Kultúra a spoločnosť
  • 26. mája 2009, 09:56
  • Autor:V. Dusíková

Pondelkový večer v Kursalone sa publikum odtrhlo pri piesňach aj inštrumentálkach hudobnej skupiny Kamelot. Prídavkov nebolo konca – kraja. Jej líder Roman Horký vybral detskou vyčítankou krstnú mamu zbrusu nového cédečka s názvom Morská soľ.

Pani Karla z Frýdku pokrstila album, na ktorej je aj vydarený duet Kamelotu s Wabvm Daňkom. Kamelot bez prestávky ťahá už 86 deň česko-slovenské turné 106 koncertov. Ak to vydržia so silami, určite bude tento heroický výkon zapísaný aj do Guinessovej knihy rekordov. "Zatiaľ máme dosť síl, držia nás kávy a cigarety," podotkol Roman.


Turné ukončia veľkou tlačovkou v Prahe.  Hudobníci sa neholia, pretože uzavreli medzi sebou stávku o kartón cigariet. Kto sa oholí, ten platí. Roman nám prezradil, že ho uvidíme aj ako sólového speváka na festivale v Jaslovských Bohuniciach.
Pohodový rozhovor s lídrom Kamelotu pre vás chystáme v niektorom z nasledujúcich čísel Piešťanského týždňa. Pomáhali nám s ním Romanovi piešťanskí priaznivci – Pavlovia Baláž a Uváček spolu s Gustávom Nieplom, ktorí s obľubou vystupujú v utorok, či v stredu (podľa počasia) v Piešťanoch U Dina. Názov ich kapely sa podobá Jemným melódiám. Len v prídavnom mene majú zmenené dve písmenká.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín