Televízne finále súťaže Góól v režii našich

  • Šport / Futbal
  • 19. mája 2009, 19:41
  • Autor:lac

BRATISLAVA – Slovenská televízia vysiela každú nedeľu populárnu športovo-zábavnú súťaž Góóól, určenú pre deti do 12 rokov. Súťaž pozostáva zo siedmich kôl. V každom z nich súťaží o celkového víťaza v piatich súťažných disciplínach osem družstiev. V každom je po 11 hráčov, vrátane brankára. V siedmom kole súťažila aj ZŠ F. E. Scherera, ktorá spolupracuje s PFK Piešťany.

V prvom kole žiaci „Schererky" zdolali ZŠ Maňa 18:13. Tento súboj odvysielala aj STV 1. Najlepším hráčom víťazov bol brankár Daniel Kunic, ktorého odmenil športový komentátor Marcel Merčiak loptou s podpismi futbalových reprezentantov. V semifinále sa Piešťanci stretli so ZŠ Dúbravka.
Zápas bol podstatne vyrovnanejší, ale Piešťanci mali viac šťastia a po víťazstve 13:11 postúpili do finále. Najlepším hráčom bol Denis Čapák. Vo finále sa žiaci z „deviny" stretli so ZŠ Chtelnica, ktorú reprezentovali chlapci z okolitých škôl. Chtelničania mali prevahu a výborne im zachytal brankár.
Aj vďaka nemu vyhrali 13:8 a postúpili do finálového kola. O druhé miesto ZŠ F. E. Scherera sa pod vedením trénera Ladislava Lacka pričinili Daniel Kunic, Peter Jakubek, Peter Hlaváč, Denis Čapák, Martin Svoboda, Adam Herman, Lukáš Mihálik, Timotej Jankech, Alexander Manzoni, Erik Miklovič, Jakub a Martin Prosnianski a Alexander Horvát, ktorý bol najmladším hráčom družstva.
(lac)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava