Rudolf Horňák otvoril centrum vykurovania vo Vrbovom

  • Spravodajstvo
  • 19. mája 2009, 13:48
  • Autor:V. Dusíková

VRBOVÉ : Vo Vrbovom otvorili minulý týždeň službu pre všetkých ľudí, ktorí sa zamýšľajú nad tým, ako dobre a úsporne vykurovať svoje rodinné domy, byty, či firmy. Na Zigmundíkovej ulici zriadil Rudolf Horňák spolu so spoločnosťou Wiessmann kompetenčné poradenské centrum pre zákazníkov.

 Ľudia sa tu môžu poradiť o optimálnom riešení vykurovania svojho obydlia. Podľa generálneho riaditeľa spoločnosti Wiessmann pre SR a ČR, Miroslava Jandu v súčasnosti najviac ľudí využíva kombinované kúrenie plynom a solárnymi systémami, ktoré zabezpečujú ohrev teplej úžitkovej vody. „ Tej sa v našich domácnostiach minie naozaj veľa a vhodne použité solárne panely ušetria našim zákazníkom nemalé finančné prostriedky.  Ponúkame zákazníkom veľmi výhodné zľavy, ktoré iste ocenia, pretože sa pohybujú rádovo až v desiatach percent,“ vysvetľuje.  Rudolf Horňák, niekdajší pracovník Kovovýroby v Piešťanoch sa  teplom,  vyrobeným v plynových kotloch zaoberá už roky a jeho rodinná firma s 25 externými spolupracovníkmi zaujíma už niekoľko rokov prvú priečku v odbyte vykurovacej techniky v našom regióne.


  Poradenskú činnosť necháva prezieravý podnikateľ na svojho syna, ktorý v centre zákazníkom predvedie viacstupňový kompletný vykurovací program a odporučí vám energeticky, ekonomicky aj ekologicky najvýhodnejší variant kúrenia.  Ak máte záujem, môžete sa tu oboznámiť s činnosťou stacionárnych, nástenných, olejových či plynových vykurovacích kotlov využívajúcich nízkoteplotnú a kondenzačnú techniku ako aj s regeneračnými energetickými systémami  – tepelnými čerpadlami, solárnymi systémami a vykurovacími kotlami na biomasu. „Okrem toho, že si tu plynové kotle a solárne články môžete prezrieť aj na vlastné oči, chceme tieto priestory využiť aj na školenia,“ dodáva Rudolf Horňák.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek