Prehra po najslabšom výkone jari

  • Šport / Hádzaná
  • 11. mája 2009, 15:05
  • Autor:Štefan Gregorička

Hádzanárskym mužstvám MHK Piešťany sa v predposlednom kole súťaže nedarilo. Prvoligisti prehrali v Pezinku s rezervou ŠKP 21:22 a druholigoví juniori doma po najslabšom výkone jari s Cíferom 25:33.

Hráči „áčka" odohrali v Pezinku smoliarsky zápas, keď napriek dobrému výkonu prehrali o jediný gól.„Policajti nastúpili aj s piatimi hráčmi extraligového ,áčka‘, pre ktoré sa už sezóna skončila. Nám však chýbali pre zranenie piati hráči základnej zostavy. Napriek tomu sme odohrali výborný zápas.
Chlapci hrali podľa mojich predstáv. Dobre bránili, nevyhýbali sa osobným súbojom a premieňali šance. Strelecky sa darilo hlavne Borekovi, v bránke si dobre počínal Šantavý. Spokojný som aj s rozhodcami, ktorí pískali objektívne.
O to viac ma mrzí najtesnejšia prehra, pretože aspoň bod sme si zaslúžili," povedal piešťanský tréner Daniel Oslej. V drese MHK strelecky najviac vynikol Borek – dal sedem gólov, z toho šesť v prvom polčase. Z ostatných pridal Jakubík štyri góly, Michal Nedorost tri, Bolješik a Mário Paulík po dva, Palec, Kotula a Rýdl po jednom. Zostava MHK: Šantavý, Drahovský -Bolješik, Borek, Palec, Michal Nedorost, Priadka, Jakubík, Mário Paulík, Fedora, Stano, Rýdl, Kotula.
Sezónu zavŕšia Piešťanci v sobotu večer domácim zápasom s Martinom. Juniori podali v nedeľu v poslednom domácom zápase s Cíferom najslabší výkon jari. „Nebyť skúseného Palca a Šantavého v bránke, bola by naša prehra ešte vyššia.
Pôsobili sme odovzdaným dojmom nielen v útoku, ale aj v obrane," skonštatoval tréner juniorov Martin Nedorost. Góly: Palec 8, Stano 7, Jakubík a Holík po 3, Fedora a Stolár po 2. Zostava MHK: Šantavý, Drahovský – Hornák, Jakubík, Fedora, Bolješik, Stano, Ferančík, Holík, Ochotnický, Palec, Stolár, Paulík, Priadka.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava