Blog Petra Remiša: Máte po chlebe!

  • Blogy / Blogy
  • 6. mája 2009, 22:29
  • Autor:Peter Remiš

Vážený šéfredaktor! Skutočne neviem, čo v tých novinách robíte, keď nič nepíšete. Teda aby som bol presný: Píšete o všetkom, len nie o mne. To si ako predstavujete? Mám vymenovať všetko, čo ste doteraz ignorovali?

Napríklad oslavy 10. narodením môjho kocúra. Pozval som UNESCO, Markízu, televíziu Karpaty, Katolícke noviny, National Geographic a vás. Všetci pozvanie prijali. Srdečné pozdravy poslala aj prababka generálneho tajomníka OSN s dvomi pravnukmi.

Je nanajvýš podozrivé, že hoci ten úbohý živočích medzitým zdochol, vy ste mu nevenovali ani riadok!

Úplne ste prehliadli aj môj rekord, keď sa mi podarilo 999-krát odísť z piešťanských  podnikov bez platenia.  Nezaujala vás ani moja veľkorysosť, keď som daroval detskému domovu tri salónky z vlaňajších Vianoc.

Spomeniem aj posledný pokus? Dve noci som postával na Staničnej a zadarmo som sa odhaľoval. Dúfal som, že prídu vaši fotoreportéri. Bohužiaľ, zaujal som iba jednu tínedžerku. Osopila sa na mňa, prečo nemám oheň a zavolala 159.

Ako obyčajne, nestálo vám to ani za odstavec v Čiernej kronike. Čo mám teda urobiť, aby ste si ma všimli? Chcete, aby som zostal navždy „NIKTO“??? Všimnete si ma, až keď skočím z mosta?

Dobre… Skočím. Ale čakám od vás aspoň titulku. Ináč máte po chlebe!

PS: Pre istotu sa uviažem o gumičku na slipoch.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava