Najlepšími športovcami boli vlani tenisti

  • Nezaradené
  • 12. apríla 2009, 09:36
  • Autor:Štefan Gregorička

Najúspešnejší športovci z Piešťan si dali v prvý aprílový štvrtok rande v kinosále KSC Fontána, aby tu prevzali ocenenia za svoje výkony v roku 2008. Tentoraz sa z prvenstva medzi jednotlivcami v oboch vekových kategóriách tešili tenisti.

Mládežnícku kategóriu vyhral Filip Horanský a medzi dospelými dominovala Dominika Cibulková. Okrem nich pozvala moderátorka podujatia Drahomíra Moretová prevziať si ocenenia zväčša zástupcov vodných športov.
V mládežníckej kategórii to boli rýchlostné kanoistky Linda Blahová a Simona Šamková, plavci Veronika Kolníková a Mário Rusnák a vodná pólistka Zuzana Kubánová.
Vodu v inom skupenstve využívajú pri svojom športe hokejista Andrej Mrázik a krasokorčuliarka Monika Simančíková. Desiatku doplnili tenistka Zuzana Luknárová a nohejbalista Peter Tibenský. Medzi dospelými to už bolo pestrejšie.
Vodné športy reprezentovali len plavkyňa Martina Moravcová, veslár Lukáš Babač a vodný motorista Jaroslav Baláž mladší.
Okrem nich odovzdal primátor Remo Cicutto ocenenia hokejistovi Petrovi Kubovi, telesne postihnutým športovcom – vzpieračke Márii Bartošovej a stolnému tenistovi Jánovi Riapošovi, ďalej kulturistovi Richardovi Riedlovi, tenistke Magdaléne Rybárikovej a hádzanárovi Danielovi Valovi.
Z kolektívov obsadili medailové priečky prvoligoví hokejisti ŠHK 37, tenisoví dorastenci Kúpeľov a cyklistickí veteráni CK Piešťany. V sprievodnom programe hral prím imitátor Martin Směřička z Pobedima, vďaka ktorému sa na javisku objavili napríklad Elvis Presley či Václav Havel.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín