Sokolovčanka vo finále MISS

  • Nezaradené
  • 6. apríla 2009, 14:02
  • Autor:ad

Dvadsaťročná študentka politológie Diana Hágerová zo Sokoloviec sa dostala až do finále Miss Universe Slovenskej republiky. Hoci kráľovský diadém si nasadila na hlavu Bratislavčanka Denisa Mendrejová, niektoré z finalistiek na výhru tipovali práve sympatickú krásku z neďalekej obce.

Diana svoje zážitky na miss hodnotí ako obrovskú skúsenosť. „Bolo to nádherné, hoci náročné," hovorí. Na súťaž sa prihlásila z vlastného popudu a preto, aby urobila radosť svojej mame.
„Išla som na casting v Trnave a hneď som sa dozvedela, že pokračujem ďalej. Nepredpokladala som ale, že sa dostanem až do finále." Okrem sústredení na Slovensku finalistky absolvovali aj dvanásťdňový pobyt na výletnej lodi v Karibiku.
„Tri dni sme strávili v Miami a pokračovali sme ďalej po ostrovoch v Karibiku. Každý deň sme sa zobudili v inej krajine," s nadšením spomína na zaujímavý výlet Diana.
Záverečný finálový večer bol podľa nej tiež úžasný. „Myslela som si, že sa budem báť, ale nakoniec som sa cítila fantasticky." Svoju účasť na súťaži vôbec neľutuje, hoci zatiaľ žiadne ponuky na účinkovanie v modelingu nedostala.
„Ak prídu, budem rada, ale na prvom mieste je u mňa aj tak škola." Diana Hágerová študuje v prvom ročníku na Univerzite Cyrila a Metoda v Trnave a po ukončení štúdia by rada pracovala v politike ako hovorkyňa. Na súťaži sa vo voľnej disciplíne predstavila hrou na priečnu flautu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel